Krmivo pre ryby v záhradnom jazierku - druhy krmív

Krmivá pre koi - Coppens

krmivo pro koi Wheat Germ

Wheat Germ

Plávajúce krmivo pre Koi. Odporúčame kŕmiť pri nízkych teplotách vody na jar a na jeseň. V tomto období Koi horšie trávia, preto krmivo obsahuje málo tuku a viac ľahko stráviteľnej vlákniny.

krmivo pro koi Spirulina

Spirulina

Plávajúce krmivo pre Koi. Odporúčame kŕmiť v medziobdobí od jari do leta a od leta do jesene alebo počas celej sezóny, mimo obdobia s nízkou teplotou vody. Na rozdiel od krmiva Orange obsahuje menej tuku a menej bielkovín. K tomu obsahuje prírodnú Spirulinu, ktorá podporuje vyfarbenie koi a ich imunitu.

krmivo pro koi Orange

Orange

Plávajúce krmivo pre Koi. Odporúčame kŕmiť počas teplých letných mesiacov. Veľmi kvalitné kŕmenie, podporujúce rast aj vyfarbenie Koi. Lepšie stráviteľné, aj keď nie tak prorastový variant krmiva Grower.

krmivo pro koi Grower

Grower

Plávajúce krmivo pre Koi. Odporúčame kŕmiť zvlášť mladé Koi počas teplých letných mesiacov. Kvalitné rastové krmivo, podporujúce najmä rast Koi. Na rozdiel od krmiva Orange obsahuje teda menej vlákniny. U tohto krmiva je nutné dbať na správne dávkovanie. Pri prípadnom prekŕmení, jeho zvyšky rýchlo zhoršujú kvalitu vody.

krmivo pro koi Tříbarevné

Krmivo pre Koi Profi trojfarebné

Plávajúce krmivo pre Koi. Odporúčame kŕmiť počas celej sezóny, vrátane obdobia s nízkymi teplotami. Kvalitné ľahké krmivo s malým obsahom tuku, vhodné najmä pre karasy, závojnatky, alebo jeseny.

Japonské krmivá

Japonské krmivo pro koi FUjiyama

Fujiyama

  • základné plávajúce krmivo pre KOI. Krmivo obsahujúce všetko pre vitalitu a výživu Koi.
  • dobrá vyváženosť - krmivo je vyrobené z kvalitnej rybej múčky, kŕmneho oleja a obilnín v ideálnom pomere
  • vysoká úroveň technológie výroby - krmivo nefarbí vodu a neznižuje jej kvalitu
Japonské krmivo pro koi Yamato

Yamato

  • plávajúce krmivo pre KOI pre vylepšenie farieb - ASTAXANTÍN zvýrazňuje červenú farbu a vitamín C pomáha zvýrazniť bielu farbu
  • krmivo pre výrazne bielu farbu - krmivo je obohatenie tepelne stabilným vitamínom C, ktorý pomáha udržať bielu farbu výraznú
  • ľahká stráviteľnosť - krmivo je vyrobené z vysoko kvalitných surovín, ktoré ho robí ľahko stráviteľným

Krmivá pre jesetery

Steco supreme krmivo pro jesetery

Steco supreme

Potápajúce krmivo. Odporúčame kŕmiť počas celej sezóny. Pri výbere vhodnej veľkosti granúl sa riadime tým, že aj pre veľké jesetery sú vhodnejšie granule menších veľkostí, než by sa zdalo podľa veľkosti tela ryby. Ústny otvor týchto rýb je oproti telu pomerne malý. Platí zvlášť u jeseterov hviezdnatých.

Steco repro krmivo pro jesetery

Steco repro

Potápajúce krmivo. Odporúčame kŕmiť iba veľkých jeseterov (100 cm a viac) počas celej sezóny, mimo obdobia s chladnou vodou. V produkčnom rybárstve sa používa u generačných rýb pred a po výtere. U rýb chovaných v záhradných jazierkach podporuje dobrú kondíciu a imunitu jeseterov.

Krmivo pre pstruhy

Troco supreme

Potápajúce krmivo. Kvalitné vykrmovacie granule pre pstruhy a lososovité ryby. Vhodné pre chovy trhových rýb. Svojim zložením (výrazne viac tuku), je prispôsobené aktívnemu životu a správaniu týchto rýb. Na rozdiel od krmiva pre jesetery teda obsahuje menej bielkovín a viac tuku. NEODPORÚČAME na kŕmenie jeseterov, pretože jeseter nie je tak aktívna ryba a nie je sa schopný vyrovnať s vyšším obsahom tuku!

Všetky krmivá, ktoré predávame, obsahujú dôležité vitamíny a minerály pre dobrú kondíciu, imunitu a vyfarbenie rýb.
Info: Pre rybárske spolky a organizácie sme schopní zabezpečiť akýkoľvek druh krmiva od značky Coppens.

Dátum poslednej revízie a doplnenie:

03.09.2020