Odovzdávanie skúseností v jazierkach Banat

Jazierko je jedno veľké dobrodružstvo. Už dlhé roky sa pokúšame preniknúť do jeho tajov, pochopiť princípy výstavby aj fungovanie. Počas tejto doby sme sa, okrem úspechov, tiež dostali do množstva slepých uličiek. Neodradilo nás to, a z postupne nadobudnutých skúseností sme sa snažili časom sformulovať všeobecné princípy, ktoré bolo nutné mnohokrát upravovať.

Vďaka nikdy nekončiacim diskusiám a neustálemu odovzdávaniu skúseností medzi jednotlivými časťami našej firmy, sme dospeli do bodu, kedy sme pripravení sa s Vami podeliť o to, čo vieme o záhradných jazierkach a všetkým, čo s nimi súvisí. Samozrejme, že každá univerzálna, zovšeobecnená rada, trochu pokrivkáva a vo Vašom jazierku doma môže všeličo prebiehať mierne odlišne. To, čo píšeme, sa zhoduje s našim názorom i mnohoročnou praxou a mimo konkrétnych informácií, Vás to má tiež inšpirovať a viesť k premýšľaniu.

Nasledujúce články, vysvetlenia, popisy a informácie sú výsledkom našej súčasnej úrovne vedomostí. Budeme sa k nim ale neustále vracať, upravovať a porovnávať ich s tým, čo sa každý deň dozvedáme pri našej práci v tomto tak zaujímavom odbore.

13.11.2020